حدیث روز
امام حسين عليه السلام: خوش اخلاقى عبادت است. (كنزالعمال، ج13، ص151، ح36472)
امام على عليه السلام: هر كس خوش اخلاق باشد، زندگى اش پاكيزه و گوارا مى گردد. (نهج البلاغه،خطبه 184)
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :يكديگر را به رفتار نيك با زنان سفارش كنيد.بحارالأنوار، ج33، ص628
رسول اكرم صلى الله عليه و آله:هرزنى،از دنيابرودوشوهرش ازاوراضى باشد،به بهشت مى رود.نهج الفصاحه،ح 1022
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :حيا خوب است ولى براى زنان خوب تر است. نهج الفصاحه، ح 2006

کودکان و نوجوانان

«نبردِ تیله‌ها»

«نبردِ تیله‌ها»

 

«نبرد تیله‌ها» روایتی داستانی از شکل‌گیری تروریسم، در قالب زندگی یک نوجوان پاکستانی توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

«نبردِ تیله‌ها» خاطراتِ کودکی علی‌اکبر حسینی است که در قالبِ داستان نوشته شده است. نویسنده که خود اهلِ پاکستان و شهرِ کویته است، رشد تروریسم را در محله‌ خودش شاهد بوده و تأثیر منفی تروریسم بر افرادِ محل را از نزدیک دیده و آن را در قالب داستان نوشته است، سعی دارد آثارِ سوء تروریسم بر زندگی افراد یک محل امن را به تصویر بکشد؛ محلی که زمانی شیعه و سنی در آن در کنارِ هم زندگی می‌کردند و با رشد تروریسم در پاکستان و مخصوصا کویته، فاصله‌ای عجیبی میانِ آن‌ها به‌وجود می‌آید و باعث بدبینی نسبت به همدیگر می‌شود، این بدبینی به جایی می‌رسد که بسیاری از افراد محل، جان‌شان را از دست می‌دهند و آن‌هایی هم که زنده می‌مانند یا به کشورهای خارج مهاجرت می‌کنند و یا همانجا می‌مانند و هر لحظه را با ترس و وحشت سپری کرده و هر آن منتظر مرگِ ناگهانی خود هستند.

این کتاب از اتفاقاتِ تلخ و شیرین سخن می‌گوید که گاهی مخاطب را می‌خنداند و گاهی می‌گریاند و گاهی هم وحشت‌زده می‌کند.

در قسمتی از کتاب می‌خوانیم: روزها می‌گذشت. مردم ترور می‌شدند و خانواده‌ها عزادار.  بهشت‌زینب آبادتر از کل منطقه به نظر می‌رسید. در طول روز تعداد افرادی که سر مزار عزیزانشان می‌آمدند بیشتر از افراد موجود در محل بود. دیگر اوضاع طوری شده بود که خبر انفجار و انتحار از جمله خبرهای معمول بود و مردم با شنیدن چنین خبرهایی تنها سعی‌شان این بود که بفهمند کسی از فامیل‌شان شهید شده یا نه. یک بی‌حسی عجیبی در بین مردم به وجود آمده بود. عده‌ای که با پول کشورهای خارجی ثروتمند شده بودند به فکر زندگی مرفه بودند و اصلاً  به این وضع نابسامان فکر نمی‌کردند.

«نبرد تیله‌ها»؛ روایتی داستانی و جذاب از شکل‌گیری تروریسم تا ترور افراد در قالب زندگی یک نوجوان پاکستانی در قطع رقعی و ۱۹۶ صفحه به قلم سیدعلی‌اکبر حسینی به رشته تحریر در آمده و توسط انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.

«میدان انقلاب»

«میدان انقلاب»

کتاب دوطرفه «میدان انقلاب» با قلم «سید محمد مهاجرانی» و تصویرگری «مجید صابری نژاد» چهاررنگ و در۱۱۴ صفحه مقارن با عید انقلاب اسلامی، از سوی انتشارات «کتاب جمکران» برای آشنایی رخدادها و افتخارات انقلاب اسلامی زیر چاپ رفت.

 

لزوم معرفی به روز شده از انقلاب اسلامی، رخدادها و افتخارات آن به نسل‌های بعدی، تولید کتب مختلف در این زمینه را تبیین می‌کند. انتشارات کتاب جمکران جدیدترین اثر خود با این نگاه را زیر چاپ برد.

کتاب از زبان نوجوانی در سال ۵۷ شروع شده که درگیر انقلاب می‌شود و در سال ۹۷ پدر یک خانواده است. وی به خاطر پروژه درسی فرزندش باید ۴۰ سال گذشته را مروز کند. اثر سبک و ساختار خاص و بدیعی دارد، دوعنوان و دوکتاب در این مجلد جمع شده است: کتابی دوطرفه است، از یک سمت کتاب با عنوان «میدان انقلاب، بهمن ۵۷» به ۵۰ موضوع و وقایع ایام پایانی انقلاب ۵۷ اشاره دارد. از سمت دیگر کتاب با اسم «میدان انقلاب، بهمن ۹۷» در قالب ۵۰ مطلب، به رخدادها و دستاوردهای انقلاب تا بهمن ۹۷ اشاره شده است.

در فهرست کتاب عناوینی همچون جشن‌های شاهانه، ایرانِ شاه پانزده خرداد، دو قیام در قم، تبریز بر می‌خیزد، کاخ نشین آواره و... و در طرف دوم اثر: ایران مدرسه شد، کودتای نوژه، پرواز پرستوها، گرگهای رنگارنگ و... به چشم می‌خورد.

انتشار مجموعه 4 جلدی «قصه‌های جور وا جور»

انتشار مجموعه 4 جلدی «قصه‌های جور وا جور»

مجموعه داستان «خیابانی که حوصله‌اش سر رفت»، «کت و شلوار بازیگری من»، «جوجه عمه ربابه» و «عکاس‌باشی» با آثاری از محسن مومنی شریف، ابراهیم حسن بیگی، داوود امیریان، فرهاد حسن زاده و .... منتشر شد.

عناوین مجموعه «قصه‌های جور واجور» عبارتند از: «خیابانی که حوصله‌اش سر رفت»، «کت و شلوار بازیگری من»، «جوجه عمه ربابه» و «عکاس‌باشی» که هر کتاب شامل ۱۵ داستان از ۱۵ نویسنده مختلف در ژانرها و تم‌های گوناگون ویژه مخاطبان نوجوان است.

درونمایه و مضامین این داستان‌ها مختلف‌اند و موضوعاتی چون جنگ تحمیلی، انقلاب اسلامی، روستا و ... را شامل می‌شود و ضمن اینکه داستان‌ها گرچه ویژه گروه سنی نوجوان است اما می‌تواند برای مخاطب بزرگسال نیز حس نوستالژی داشته باشد.

 

این مجموعه چهار جلدی با داستان‌هایی از محسن مؤمنی شریف، محمد حمزه‌زاده، فرهاد حسن‌‌زاده، داوود امیریان، مهدی میرکیایی، معصومه عیوضی، یعقوب آژند، داریوش عابدی، هدی حدادی، سعیده موسوی‌زاده، یوسف قوجق، مهناز فتاحی، علی‌اکبر والایی، ابراهیم حسن‌بیگی، عبدالمجید نجفی، زهرا حیدری، اکبر صحرایی و دیگر نویسندگان منتشر شده است.

«پدربزرگ من»

«پدربزرگ من»

کتاب «پدربزرگ من» اولین کتاب تاریخ معاصر مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت برای کودکان است که به مناسبت یکصدمین سالگرد کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ نوشته و منتشر شده است.

مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت این کتاب را  در ۱۶ صفحه چهار رنگ و با قیمت ۱۲ هزار تومان عرضه کرده است.

یکی از راه‌های شناخت دوره پهلوی اول، تقابل شخصیت مبارز، مردمی، پاک‌دست و مجتهد یعنی آیت‌الله سیدحسن مدرس با رضاشاه و چرایی این تقابل است که نویسنده در این اثر به خوبی به آن پرداخته است.

 

در بخشی از کتاب می‌خوانیم:

«نوه شهید سیدحسن مدرس، وقتی بقچه لباس‌های باقی مانده پدر بزرگش را بعد از شهادتش در آذر سال ۱۳۱۶ شمسی به پدرش تحویل می‌دهند چهار ساله بوده است. او اشک پدرش در هنگام تحویل گرفتن بقچه از مأمورین شهربانی را می‌بیند و می‌فهمد که وسایل باقی مانده از پدربزرگش را آورده‌اند و رفته‌رفته که بزرگتر می‌شود با شخصیت پدربزرگش و چرایی راز شهادت او به دست رضاشاه مستبد، آشنا می‌شود.»

علاقه‌مندان برای تهیه کتاب می‌توانند با شماره تلفن‌های ۶۶۴۱۱۱۵۱-۰۹۳۵۲۳۰۰۵۶۴ تماس بگیرند.

«قصه‌های سَر و تَه»

«قصه‌های سَر و تَه»

قصه‌های‌ تخیلی در این کتاب به صورت اشتباه، سَر و تَه و آهنگین نوشته شده است تا حس خیال‌پردازی کودکان هنگام مطالعه تقویت شود.

 

در این اثر داستان‌هایی مانند «خاله قابلمه»، «آینه پری»، «درخت غرغرو»، «به دنبال ماه پیشونی»، «گرگ و هندوانه»، «جارو»، «زنگوله»، «پسر و گرگ»، « «آلوچه»، «خاله سوسکه»، «سال نو، خانه‌ی نو!»، «لوبیای سَر و تَه»، «کدو قلقله زن» و «فیل اومد آب بخوره» روایت شده است.

کتاب «قصه‌های سَر و تَه» با تصویرگری الهام کاظمی برای مخاطبان ۴+ (خردسال) آراسته شده است.

قصه «فیل اومد آب بخوره» این طور روایت می‌شود: فیل اومد آب بخوره؛ قورباغه نذاشت. فیل پرسید: «چی شده: چه‌طور شده؟ چرا نمی‌ذاری آب بخورم؟»/ قورباغه گفت: «مگه نمی‌بینی چشمه غمگینه؟»/ فیل پرسید: «چرا غمگینه؟»/ ماهی‌ها گفتند: «قُلش گرفته. مگه نمی‌بینی قُل قُل نمی‌کنه.»/ فیل پرسید: «چشمه! چشمه چرا قُلت گرفته؟»/ فیل گفت: «این که غصه نداره، من الان بَرش می‌دارم. اونو برات درش می‌آرم.» و ادامه ماجرا...

این کتاب در ۳۶ صفحه با شمارگان ۲هزار و ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۳هزار تومان از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان منتشر شده است.

«قصه‌های سَر و تَه» برای نخستین بار در سال ١٣۹۲ از سوی کانون منتشر شد و اکنون در چاپ سومش با شمارگان ۲هزار و ۵٠٠ نسخه در مجموع به ١۷هزار و ۵٠٠ نسخه رسیده است.

پیش‌تر نیز کتاب‌های دیگری از این نویسنده هم‌چون «تنبل پهلوان»، «تو مادر منی؟»، «طوطی و بقال»، «خواب و پسرک»، «افسانه روباه حیله‌گر»، «یک سبد سیب، لانه‌ای برای دم سیاه»، «ضحاک»، «هشت پا»، «گوساله‌ی لج‌باز» و... در انتشارات کانون به چاپ رسیده است.