حدیث روز
امام حسين عليه السلام: خوش اخلاقى عبادت است. (كنزالعمال، ج13، ص151، ح36472)
امام على عليه السلام: هر كس خوش اخلاق باشد، زندگى اش پاكيزه و گوارا مى گردد. (نهج البلاغه،خطبه 184)
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :يكديگر را به رفتار نيك با زنان سفارش كنيد.بحارالأنوار، ج33، ص628
رسول اكرم صلى الله عليه و آله:هرزنى،از دنيابرودوشوهرش ازاوراضى باشد،به بهشت مى رود.نهج الفصاحه،ح 1022
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :حيا خوب است ولى براى زنان خوب تر است. نهج الفصاحه، ح 2006

کدام مواد غذایی را در فصل بهار مصرف کنیم؟

کدام مواد غذایی را در فصل بهار مصرف کنیم؟

نعمت الله  مسعودی، متخصص طب سنتی، درباره «مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار»، اظهار داشت: حکمای طب سنتی می‌گویند در فصل بهار باید کم خوردن را شروع کنیم، خوردن گوشت را کم کرده و انواع کباب‌ها، حلیم، شیرینی و ادویه‌جات کم‌ مصرف شود.

وی با اشاره به مواد غذایی مناسب برای مصرف در فصل بهار، افزود: باید بیشتر انواع آش‌ها مصرف شود؛ ضمن اینکه مصرف زرشک، سماق، رب انار و شربت سکنجبین توصیه می‌شود.

حکمای طب سنتی معتقد هستند باید در فصل بهار نسبت به زمستان ورزش کمتری انجام دهیم؛ ضمن اینکه باید لباس‌های پنبه‌ای و خنک مورد استفاده قرار گیرد.

 

وی درباره «سستی و خواب‌آلودگی افراد در فصل بهار»، خاطرنشان کرد: ذوب شدن اخلاط موجود در بدن سبب کوفتگی، خواب‌آلودگی و آبریزش بینی می‌شود؛ در نتیجه باید خروجی بدن را بیشتر کنیم و باید اخلاط ذوب‌شده که در بدن پخش می‌شوند، خارج شوند.

باید به فکر روش‌های دفعی سالم مانند حجامت و فصد باشیم، کمتر غذا بخوریم و بیشتر غذاهای ملین، آلو، خاکشیر و انواع آش‌ها را مصرف کنیم تا باعث دفع شدن اخلاط اضافه بدن شود.